كوسه بالبشاميل
المكونات
كليولو كوسه
لحمه مفرومه
بشاميبل
توابل
نلح وفلفل
وبصل مفورم ناعم
طريقه العمل
ننضف الكويه وكيس اوى ونغسالها ونقطعها طرنشات
وبعدين بجيب اللحمه المفروه ونجيب اناء على النار ونحطله ززبده وزيت ونحط البصل المفورم مش كله
ونقلب كل شويه
وبعدين نحط قليل من الملح والفلفل والهرات 4ونسيبها تستسوى
نيجى بقى للكوسه
نجيب حلف فيها زبده وزيت ونحط الطوسه شويه بصل مفرومين اللى فاضلين يعنى من شويه البصل اللى فارمنهم
ونقلب وبعدين نحط الكوسه
ونظبطها ملح وفلفل وبهرات وتوابل برضه
ونقلبلها كل شويه
ملحوظه لو نشفت اديها فليل من الماء
نيجى بقى للبشاميل طبعا كله عارفه ومه ذالك هقلهلكم مش هخسر حاجه
البشاميل بقى عابره عن
دقيق
زيت
زبده
ملح وفلفل
لبن
العمل
حله فاضيه عليها الزيت والزبده
شويه دقيق وقلب
انزلا عليه باللبن
وقلب
وبعد كده شويه ملح وفلفل
نحط منه شويه للكوسه
وبعد كده نحط الكوسه من الحله لصينيه مستطيله صينيه فرن
ونط عليها باقى البشاميل من فوق عليه شويه جبنه علشان الطعم
ولو امكن فطع قليله من الزمبده
دخلها الفرن تحمر وتخرجيها وزبالهناء والشفاء