gimy tomas عضو مـــجـــتـــهـــد
عدد الرسائل : 646 العمر : 35 مزاج : تاريخ التسجيل : 05/10/2007
| موضوع: الحواشى بالقلقل والليه الجمعة يونيو 13, 2008 7:59 pm | |
| المكونات :
كيلو لحم مفروم ناعم 125 جرام ليه بلدى 5 خبز بلدى (بلرده ) يطلب من الخباز عيش نص سوى كيلو بصل مفروم ناعم 5 قرون فلفل اخضر حامى ممكن الاستغناء عنه نصف ملعقة صغيره قرنفل ناعم ربع ملعقة قرفه نصف ملعقة كمون ملعقة شطه
طريقة التحضير :
يخلط اللحم المفروم بلبصل وتملح حسب الرغبه مع خلط التوابل مع اللحم خلط جيد والفلفل الاخضر عندما يتم خلط المكونات جيدا يفتح العيش البلدى ووتفر بداخله عجينة اللحم ويرص الخبز داخل صينيه او يلف بورق الفويل وتكون درجة حرارة الفرن عاليه ويترك لمدة ما بين 25 - 35 دقيقه حتى النضج ويقدم معه بطاطس محمره اوشيبس وسلطة طحينه | |
|
احمد التوماسكى
| موضوع: رد: الحواشى بالقلقل والليه السبت أغسطس 30, 2008 4:20 pm | |
| وردى عليك يا جمى يا حبيبنا اية الجمال والحلاوة دى بصراحة مية مية | |
|
gimy tomas عضو مـــجـــتـــهـــد
عدد الرسائل : 646 العمر : 35 مزاج : تاريخ التسجيل : 05/10/2007
| موضوع: رد: الحواشى بالقلقل والليه الثلاثاء سبتمبر 02, 2008 8:50 pm | |
| الف شكر يا ابو حميد وحمد لله بالسلامه | |
|
حدوته توماسكيه عضو شـــادد حـــيـــلـة
عدد الرسائل : 294 العمر : 36 مزاج : الدولة : تاريخ التسجيل : 24/08/2007
| موضوع: رد: الحواشى بالقلقل والليه الخميس أبريل 01, 2010 8:21 pm | |
| مشكورجمي جوعتني بستسلم ايدك | |
|