gimy tomas عضو مـــجـــتـــهـــد
عدد الرسائل : 646 العمر : 35 مزاج : تاريخ التسجيل : 05/10/2007
| موضوع: كبده اسكندرانى الجمعة يونيو 13, 2008 7:55 pm | |
| نصف كيلو كبده قطع صغيره
عدد10 فص ثوم
عدد6قرن فلفل رومى او حامى 4 معلقه زيت كبيره
عدد2معلقه صغيره خل
عدد2معلقه صغيره كمون
مقدار ملح
عدد 1ليمونه صغيره
الطريقه :::: ***********
يفرم الثوم مع5 قرن فلفل وبعد الفرم نضع 2معلقة زيت مع الخل والكمون والملح ثم نقطع باقىالفلفل
شرايح ثم نضع طاسه على النار والزيت الباقى وونضع الفلفل الشرائح لحد مايدبل
ثم نضع الكبده مع التقليب لمدة 5دقائق ونضع الخليط ونقلبه كله مع بعض ونضعه مع الكبده مع التقليب
حتى تمام النضج ويرفع من على النار ويوضع فى طبق للتقديم ويعصر الليمونه...
وبالهنا والشفا0000
| |
|